CENTRE DE RECERCA I ASSESSORAMENT D' EDUCACIÓ VIVA
 
ÀREA DE FORMACIÓ
 
ÀREA D'ACTIVITATS
 
 

QUI SOM

Els orígens del Craev es remunten als camins professionals i personals de cadascun de nosaltres, camins que en algun moment han confluït a través de compartir una determinada mirada envers la infància i l’educació.

Al llarg d’aquests camins personals hem treballat com a mestres a diferents tipus de centres educatius, hem participat en escoles actives, hem visitat centres experimentals a diferents països, hem exercit com a formadors del professorat i com a assessors d’escoles i instituts, hem col·laborat en diverses xarxes socials relacionades amb l’educació i hem format part d’equips d’investigació i de debat sobre diferents àmbits de la tasca docent.

Durant tot aquest temps moltes han estat les influències que ens han anat enriquint. Tanmateix, tres d’elles ocupen un lloc destacat al nostre cor.

En primer lloc en Cristóbal Gutiérrez Navas que a través dels cursos de el Cuidado del Alma Infantil (Cai) ens va ajudar a descobrir la infància com una oportunitat per mirar-nos a nosaltres mateixos. .

En segon lloc la nostra participació a la xarxa educativa Xell que ens ha permès conviure amb persones i participar en espais educatius que vetllen per respectar i acompanyar les necessitats vitals de la infància.

I en tercer lloc el treball de Rebeca i Mauricio Wild primer a El Pesta i actualment a El Leon Dormido, a l’Equador. La lectura dels seus llibres, la participació en els seus cursos i sobretot el viatge a El León i als Cepas acompanyats per un grup de persones sensibles i implicades en l’educació viva ens va ajudar a esdevenir més conscients de la importància del respecte als processos de vida.

El nostre més profund agraïment a totes aquestes persones a qui considerem els nostres mentors.


Coordinadors del Craev

Jordi Mateu Zorita
Mestre de primària des de 1990, psicomotricista i graduat en psicolingüística, he treballat a diferents escoles de diferents països amb nens i nenes de diverses edats. Col·laboro regularment a la Xell, una xarxa d’escoles d’educació activa i vivencial. Des de fa 11 anys em dedico també a la formació del professorat i a l’assessorament de centres, primer com assessor del Departament d'Educació i actualment a nivell privat. Sóc pare d’un nen d'11 anys, una nena de 2 anys i un petit de mesos..

Chantal Armengol Texidó
Mestra de primària i d’infantil, he participat en diverses escoles d’educació activa i vivencial. Des de fa anys m’interessa i he participat en cursos de creixement personal relacionats amb la psicoteràpia Gestalt, les constel·lacions familiars, el seitai i el curs de el cuidado del alma infantil. Formo part també de l’equip de formadors/es de l’ICE de la UAB. Una de les experiències més enriquidores per mi ha estat la possibilitat de conèixer de prop el treball de Mauricio i Rebeca Wild i l’oportunitat de treballar en escoles que segueixen aquesta manera d’entendre les relacions educatives.

Equip de col·laboradors i consulta

Judith Lopez, Celeste Vaiana, Lara Gimenez, Astrid Ruiz, Laura Armengol, Carles Parellada, Remei Arnaus, Pepe Contreras, Pere Juan, Mercè Agustí, Manel Ballart, Dani Rius, Montserrat Garcia.

 

 

ÀREA D'INVESTIGACIÓ I COMUNICACIÓ
 ÀREA DE DOCUMENTACIÓ